Hamza Yardımcıoğlu’nun hazırlayıp sunduğu Gizli Dosya programına bu hafta Araştırmacı- Yazar Mehmet Ali BULUT konuk oldu.
TV5'te yayınlanan program dikkat çekici cinsten. Programa tıp dünyasında tanrı geni olarak bilinen WMAT2 geni üzerine yapılan araştırma sonucunun yer aldığı 2005 yılına ait gizli bir toplantının videosu damga vurdu.
Yurtdışından güvenilir bir kaynaktan elde edilen videoda konuşulanlar tüm izleyicilerin ilgisini çekti. Söz konusu videoda yer alan içerik dindar ve dindar olmayan insanlar üzerinde yapılan bir deneyin sonuçlarına yönelikti.
ABD’nin Afganistan işgali döneminde yapılan sonuç toplantısında, Afganistan'da İşgalci ABD güçlerine karşı koyan grupların inançlarının biyolojik bir yöntemle nasıl yok edileceği anlatılıyor.
Anlatılan yöntemlerden birinin grip benzeri bir hastalık ve aşı olması ise videonun en can alıcı noktasıydı.
Bulut; video içeriğine dair yaptığı ilk yorumda Afganistan’ı terk eden son ABD uçağına asılan Afganların durumuna değindi.
Bulut; "Dünyanın inanç bakımından en radikal insanların yaşadığı Afganistan’da dünyanın hiç bir yerinde görmediğimiz uçağa asılma görüntülerine şahit olduk.’’ diyerek yaşanan akıl almaz durumun bir programlanma hali olduğunu söyledi.
Ayrıca Firavun döneminde toplumun itaatkâr ve düzene uyumlu hale getirilmesi için PCR benzeri bir yöntemle testler yapıldığını, bugün de benzer yöntemin uygulanarak insanların sorgulayamaz hale getirildiğini ifade etti.
Bulut; video üzerine yaptığı yorumda genom bilimindeki ilerleme ve ileri teknoloji yardımıyla insan DNA’sı üzerinde değişiklik yapılabildiğini, insanın kendi iradesine bırakılmadan insan dışı varlık haline getirilmeye çalışıldığını belirtti.
ABD federal gıda ve ilaç dairesinin MRNA’yı aşı olarak değil gen tedavisi olarak tanımladığını ifade eden Hamza Yardımcıoğlu ise gündemdeki aşının da mesajcı RNA olduğunu söyledi.
Aşıya karşı olmadığını ama şüpheli bir sıvının insanlara enjekte edilerek hormonal dengelerinin bozdurulmasına karşı olduğunu belirten Mehmet Ali Bulut , ayrıca MRNA aşılarının videoda belirtildiği gibi inançlı insanları inançsız hale getirip DNA dizilimini farklı programladığını ifade etti.
EHA