Belediye başkanımız Savcı Sayan, Ankara ve İstanbul'daki işlerinin yoğunluğundan dolayı şehir içinde ki yollar ile ilgili fazla birşey yapamıyor.
Ağrılı vatandaşlar isyanlarını şu şekilde dile getirdi: "Gerçekten kaderimiz bu. Değişmiyor. Yeni gelenler mutlaka gidenleri aratıyor. Ya da daha doğrusu birilerinin yeni geliyor olmasının Ağrıya hiçbir faydası yok. Suç kimde? Yoksa sıkıntı biz Ağrılılarda mı? Yada İstanbul 'ne olmayı hedeflediğinden Ağrıda köstebek yuvasına dönen yollara bakamıyor. Ne yapsın. Ülke geneline hitap eden bir belediye başkanı. Peki ya Karayolları niye çalışmıyor? Ağrının içinden geçen, sanayi sitesi yanında ki çevre yolu tam bir facia. Daha geçen sene sözde bir asfalt çalışması oldu. Aradan bir yıl geçmeden, Asfalt Savcı'nın attığı sahte asfalt gibi delik deşik oldu. Orasıda köstebek yuvası gibi.
Bu memleketin kaderi mi, bu memleketin sahipsizliği mi, bu memleketin siyasetçilerinin beceriksizliği mi? Nedir bu arkadaş? Her yanımız delik deşik, her yanımız Ağrı içinde. Kar yağdığında belediye başkanı Savcı Sayan temizlemez, buz olur kayar düşeriz, kar erir asfalt savcının attığı kalitesiz asfalt yüzünden yollar köstebek yuvasına döner gidip gelemeyiz.
Çatılardan düşen karlar ya canımızı almakta, yada bizi derinden yaralamakta. Bizim sahibimiz kim?"
EHA Ağrı - Yılmaz Efe