Ağrı Ziraat Odası Başkanlığı olarak Çiftçilerimize daha iyi hizmet verebilmek için her alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Çiftçilerimizin sorunları ve talepleri doğrultusunda Başkanımız Ömer Yıldız, Ağrı Belediyesi ile yaptığı görüşmeler sonucunda odamıza Cenaze Yıkama Aracı hibe yoluyla kazandırılmıştır.
Ziraat Odası Cenaze Yıkama Aracı,Tüm köylerimizde Cenaze ve defin hizmetlerinde modern, sağlıklı ve hijyenik şekilde 7/24 hizmet vermeye başlamıştır.
Tüm Çiftçilerimize Önemle duyurulur.
Bu hizmeti verebilmemizi sağlayan başta Ağrı Belediyesi Başkanımız Sayın Savcı Sayan’a ve Ekibine Tüm Çiftçilerimiz adına teşekkür ederim ve şükranlarımı sunarım.
Yukarıda ki açıklama Ağrı Ziraat Odası Başkanı Sayın Ömer Yıldız'a ait. Okuyunca gözlerime inanamadım. Şok oldum. Sevindim, üzüldüm, güldüm, ağladım. Anlayacağınız ne diyeceğimi bilemedim. Bugüne kadar ağrılı çiftçilere ne bir kilo tohum, ne bir eğitim, ne bir tarımsal makine ekipman vermemiş olan Ağrı Ziraat Odası Başkanımız Ömer Yıldız, Ağrı Belediye Başkanı Sayın Savcı Sayan ile birlikte aylarca, yıllarca düşünüp taşındıktan sonra Ağrılı çiftçilerin hayatını kurtaracak çok büyük bir projeye imza atmışlar. Projenin adı; Çiftçi cenaze yıkama aracı,
Proje Uygulama Yeri; Ağrı merkez ve köyleri,
Projeden faydalanacak olanlar; Ağrılı çiftçiler,
Projeden yararlanma şartı; Ölmek, ölü çiftçi olmak,
İnanın bu kadar büyük bir yatırımmış gibi, büyük bir projeymiş gibi iki başkanın bunu müjde olarak halka vermelerini izah etmek mümkün değil.
Ne demek ya bu. Sayın Savcı Sayan, sayın Ömer yıldız nedir bu Allah aşkına.
Milletvekilimiz Ekrem Çelebi AĞRILILARA müjde olarak bölgenin en büyük hapishanesini müjdeler, Belediye Başkanımız Savcı Sayan ile Ziraat Odası Başkanımız Ömer Yıldız ise Ağrılı çiftçilerimize cenaze arabasını müjdeliyor. Ağrı milletvekilimiz AĞRILILARI hapsedecek bir yer müjdelerken, Ağrı Belediye Başkanımız ile Ziraat Odası Başkanımızda dışarıda kalanları hemen öldürüp yıkayıp toprağa gömmek için cenaze arabalarını hazırlıyorlar.
Ne olacak bu halimiz beyler. Bu halka layık gördüğünüz bu mu? Zaten bir sürü cenaze arabası var. Tamda bu ekonomik buhran zamanında çiftçiye müjdeniz bu mu? Yoksa çiftçiyi zaten öldürdük, öldürüyoruz, öldüreceğiz bari cenaze arabaları hazır olsun mu diyorsunuz.
Yazık gerçekten çok yazık. Ne alaka Allah aşkına. Ziraat odası aracılığıyla cenaze arabası projesi.
Ziraat odası çiftçiye bu zor zamanda Belediye ile birlikte ölmeleri halinde cenaze arabası desteği değilde, Tarım Müdürlüğü gibi çiftçiye can verecek tohum dağıtsa, can verecek gübre dağıtsa, Tarım makineleri alıp verse, daha iyi olmaz mı?
Ağrılı Çiftçilerimize Belediye Başkanı Savcı Sayan ve Ziraat Odası Başkanı Ömer Yıldız'dan müjdeler...
1-Ölecek çiftçilerimizi yıkamak için cenaze arabası
2- Ölecek ÇİFTÇİLERİMİZ için kefen
3- Ölecek çiftçilerimiz için nefesi çok kuvvetli imam.
EHA - Ağrı - Yılmaz Efe