Otomotiv sektörüne değiştirmiyoruz onarıyoruz sloganıyla sağladığı ekonomik katkıların yanında eğitime de oldukça önem veren Auto King, Kalben Derneği ile anlamlı bir projeye imza attı. Auto King’den oto bakım hizmeti alan tüm müşteriler Kalben Derneği’nin korunması altında yetişen çocukların eğitimine destek olacak.
47 ilde 56 şubesiyle Türkiye’nin en büyük oto bakım, mekanik ve onarım markası Auto King, ekonomiye ve topluma katkılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Sosyal sorumluluk bilincini önemseyerek hızla sektöründe fark yaratan Auto King, daha önce hayata geçirdiği istihdam ve eğitim projelerine bir yenisini daha ekledi. Auto King’den oto bakım hizmeti alan tüm müşteriler, Kalben Derneği’nin korunma altında yetişen çocukların nitelikli sanat ve spor eğitimi almaları için geliştirdiği projelere destek oluyor.
Eğitim alanında yaptığı projeler ile fark yaratan Auto King, devlet koruması altındaki çocuklar ve koruyucu aileler arasındaki bağı güçlendirmek ve koruma altında yaşayan çocukların hak ve fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla çalışan Kalben Derneği ile ortak bir projede buluştu.
Projeyi değerlendiren Auto King Genel Müdürü Barbaros Özkök, “Çocuklarımızın nitelikli eğitime ulaşması için bu alanda Kalben Derneği ile beraber bir projeye imza attık. Çeşitli eğitim projelerimizin yanında, bu yeni projemizde Auto King’den alınan her hizmetle çocukların eğitimine destek sağlamayı hedefledik. Devlet koruması altında yaşayan çocukların sağlıklı ve güvenli bir aile ortamı içerisinde sosyal, psikolojik ve akademik olarak gelişimlerine katkıda bulunarak fırsat ve eğitim eşitliği sunan bu değerli dernek ile birlikte bir proje yaptığımız için çok mutluyuz. Auto King olarak toplumumuza, ülke ekonomisine ve istihdama katma değeri gittikçe artırıyoruz. Büyümemizle beraber topluma yarar sağlayabilecek projeleri de hayata geçirmeye devam edeceğiz" diyerek projenin öneminden bahsetti.
AUTO KING HAKKINDA
Sektörde 20.yılını dolduran oto bakım ve onarım markası AUTO KING, 47 ilde ve 56 servis noktası ile faaliyet göstermektedir. Dünyada bir ilk olan “Mini Onarım” ve “Mobil Parça Onarım” konseptlerini hayata geçiren AUTO KING “Oto Bakım Koruma” işlemlerinde aktif olarak hizmet sunmaya devam ederken, 2011 yılı itibariyle orta ve büyük ölçekli “hasar onarımı” ve “mekanik bakım onarım” hizmetlerini de bünyesine katarak büyümeye devam etmiştir.
AUTO KING, hasarlı bir parçayı değiştirmek yerine onarmak ve aracın orijinalliğini azami ölçüde korumak anlayışı üzerine kurulu franchise iş modeli ile sigorta sektörüne ve ülke ekonomisine 1 milyar lirayı aşkın tasarruf sağlamıştır. Ar-Ge inovasyon faaliyetleri ile araç sahiplerine %90 oranında ekonomik tasarruf sağlamasının yanı sıra parçaların tekrar ekonomiye kazandırılmasıyla ülkemizdeki cari açığın kapanması yönünde de büyük katkı sağlamaktadır.
EHA