Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Danışmanı Erhan Angın Artvin'de yürütülen eğitim çalışmalarıyla ilgili inceleme ve değerlendirmelerde bulunmak amacıyla Artvin’e çalışma ziyaretinde bulundu.

Çalışma ziyareti kapsamında Borçka Meryem Acar İlkokulu ve Ortaokulu ile Borçka Camili Yatılı Bölge İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret eden Bakan Danışmanı Erhan Angın okul idareci ve öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim faaliyetleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Bakan Danışmanı Erhan Angın ziyaretleri sırasında öğretmenlerle Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile görüntülü olarak görüşmelerini sağladı.

Öğretmenlerin istek ve ihtiyaçlarını soran Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk öğretmenlerle bir süre sohbet ederek başarı dileklerinde bulundular.
Devamında Borçka Camili Yatılı Bölge Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Ceren Tekin’i evinde ziyaret eden Bakan Danışmanı  Erhan Angın öğrencinin ve ailesi ile sohbet etti. Ziyaret sırasında yapılan görüntülü görüşme ile Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk öğrenci ile görüştü.

E Haber Ajansı (EHA)