Onikişubat Nevin Gümüşer Anaokulu’nun açılış programına katılan Başkan Güngör, “Ülkemizde pek çok alanda olduğu gibi eğitim alanında da çok büyük yatırımlar yapılıyor. Bu noktada hayırseverlerimiz tarafından gerçekleştirilen yatırımları da son derece değerli buluyorum. Bu güzel okulumuzu şehrimize kazandıran Gümüşer ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, hayırsever iş insanı Ökkaş Gümüşer tarafından şehre kazandırılan Onikişubat Nevin Gümüşer Anaokulu’nun açılış programına katıldı. Açılış programında Başkan Hayrettin Güngör’ün yanı sıra Vali Ömer Faruk Coşkun, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur, hayırsever iş insanı Ökkaş Gümüşer ve Nevin Gümüşer, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler de yer aldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan okul müdürü Uğur Burhan Ceritli, Onikişubat Nevin Gümüşer Anaokulu’nun şehre kazandırılmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek Gümüşer ailesine ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Programda, Ayşe Gümüşer İlkokulu halk oyunları ekibi sergiledikleri gösterilerle katılımcılardan alkış aldı. Başkan Hayrettin Güngör ve Vali Ömer Faruk Coşkun, hayırsever iş insanı Ökkaş Gümüşer ve Nevin Gümüşer’e teşekkür ederek plaket takdim etti. 

Hayırseverlerimize Teşekkür Ederim

Onikişubat Nevin Gümüşer Anaokulu’nun açılış programında konuşan Başkan Hayrettin Güngör, “Ülkemizde pek çok alanda olduğu gibi eğitim alanında da çok büyük yatırımlar yapılıyor. Bu noktada hayırseverlerimiz tarafından gerçekleştirilen yatırımları da son derece değerli buluyorum. Bu güzel okulumuzu şehrimize kazandıran Gümüşer ailesine teşekkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın da başarılarla dolu sağlıklı ömrü olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

Geleceğimizin Teminatı Gençlerimiz

Vali Ömer Faruk Coşkun, açılış programında yaptığı konuşmada, “Hayırsever ailemiz tarafından şehrimize kazandırılan eğitim kurumumuzu hizmete açıyoruz. Hayırsever Gümüşer ailesine de şehrimize böyle güzel bir eğitim kurumunu kazandırdıkları için teşekkür ediyorum. İnşallah bu eğitim yuvaları sayesinde geleceğimizin teminatı çocuklarımız, geleceğe daha güvenli bir şekilde adım atacaklar” ifadelerine yer verdi.

EHA