Şanlıurfa'da Ceylanpınar ilçe merkezinde yer alan esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Soylu, hayırlı işler dileklerinde bulundu.
AK Parti İlçe Başkanı Abdulcelil Doğantekin ile birlikte esnaf ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, vatandaşların yanı sıra esnafların sorun ve taleplerini yerinde dinledi.
Ceylanpınar ilçe merkezinde ziyaretlerini sürdüren Başkan Soylu, geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle göreve gelen Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şeyhmus Birmeç ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bülent Ecevit Çelik’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Tebrikleri makamlarında kabul eden Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şeyhmus Birmeç ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bülent Ecevit Çelik, nazik ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’ya ve AK Parti İlçe Başkanı Abdulcelil Doğantekin’e teşekkür ettiler.
Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette seçim süreci, Ceylanpınar esnafının ve Ceylanpınar’ın sorunları görüşüldü. Gerçekleşen ziyarette söz alan Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Birmeç ve Çelik’in yeni yönetimini tebrik ederek, sonucun Ceylanpınar ve Ceylanpınar esnafı için hayırlı olmasını diledi.
Gerçekleştirilen ziyarette Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun yanı sıra AK Parti Ceylanpınar ilçe Başkanı Abdulcelil Doğantekin, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran ve Meclis Üyesi Ümit Bilgin katılarak eşlik etti.

ŞANLIURFA (EHA)