Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, Tarkan'ın yeni şarkısı "geççek" ile ilgili değerlendirmede bulundu. Başkan Yalçın: "Biri gidecek fakat yerine kim gelecek" dedi.
Ana muhalefet de dahil hiçbir partinin gelecekle ilgili umut vaat etmediğini belirten Başkan Yalçın; "Herkes Tarkan'ın şarkısında siyasal bir mesaj olduğunu söylüyor. İktidara gönderme yaparak gideceksiniz diyor. İktidar ise söylenen şarkı sözleri uydurmaymış gibi şarkıyı saçma buluyor, Tarkan'ı isyan çıkartmakla suçluyor. İktidar da yalan söylüyor, diğer muhalefet partileri de yalan söylüyor. Evet AKP gidecek, halk sandıkta hesabını soracak peki yerine kim gelecek? Onca seçim kaybedenler mi, muhalefet dahi yapamayanlar mı, eski partisini kötüleyenler mi, manipülasyonlarla oy toplamaya çalışanlar mı? Hiçbiri bu ülke için umut vaat etmiyor.
Hiçbiri sorunlara mantıklı, realist yaklaşmıyor, hiçkimse halkın yarasına merhem olmuyor. Hepsi koltuk sevdası için yarışıyor. Bu ülkeyi şaha kaldıracak, eski prestijini kazandıracak tek parti varsa o da Anadolu Birliği Partisi'dir. Sözümüz söz. İçişlerini de, dışişlerini de, ekonomiyi de, sağlığı da, eğitimi de, teknolojiyi de biz düzelteceğiz. Türkiye'yi her konuda en'lerin, ilk beşlerin arasına sokacağız. Ülkemizi parmakla gösterteceğiz" şeklinde konuştu.
EHA