Bodrum Belediyesi Bodrum’da çarşı esnafına destek olmak ve kış turizmini canlandırmak amacıyla düzenlenen "Happy LoveYear Party’’ etkinliklerinde, müzikseverler her gün DJ performansları ve konserler ile buluşturuluyor.
Ayrıca ışıklar ile süslenen cadde ve sokaklarda çeşitli ürünlerin satıldığı stantlar kuruluyor.
Bodrum Belediyesi’nin yılbaşı etkinlikleri kapsamında 21 Aralık’ta DJ İbrahim Şendil performansının ardından Zeynep Casalini konseri gerçekleşti. Hilmi Uran Meydanı'nda (Kilise Meydanı) verilen konserde coşkulu kalabalık Casalini’nin şarkılarına eşlik etti.
Yine aynı anda Kumbahçe Meydanı’nda kurulan sahnede ise DJ Aras Kutay ile Gizem Türkmen konseri gerçekleştirildi.
AMACIMIZ BODRUM’DA KIŞ TURİZMİNİ CANLANDIRMAK
Bodrum’da kış turizmini canlandırmak ve özellikle çarşı esnafına destek olmak amacıyla uzun soluklu bir program hazırladıklarını ifade eden Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutkun, "Bodrum Belediyesi’nin bu sene ilk kez yapmış olduğu ve 15 gün sürecek etkinlik serisinde Kilise Meydanı'ndayız.
Bodrum’da yaşamayı seçen, Bodrum’a biz ne katabiliriz diyen, Bodrum için varız diyen tüm sanatçılarımıza çok teşekkür ediyorum. Bunlardan biri de Zeynep Hanım' dır. Bodrum’a hem kültür hem sanatsal hem de sosyal sorumluluklarda taşın altına elini koyan adeta gövdesini koyan ben de bir şeyler yapayım diyen sanatçımız.
Belediye Başkanımız Ahmet Aras, Bodrum Belediyesi ve Bodrumlular adına kendilerine teşekkür ediyorum. Bu etkinliklerimiz her sene yapılacaktır, daha da kurumsallaşacaktır. Bu ilk yılda tabi ki eksiğimiz, hatamız olabilir ama Bodrum’un artık cıvıl cıvıl olması lazım, Bodrum’da kışın otellerin dolu olması lazım. Kapalı olan dükkanların açık olması lazım çünkü Bodrum dünya markası bir şehir.
Bunun farkına varıp bir şeyler yapmamız gerekiyordu. Bu bir kıvılcımdır." dedi.
Tutkun, konulmasının ardından sanatçılara çiçek ve plaket takdim etti.
"Happy Love Year’’ temalı yılbaşı partisi programı DJ ve sanatçıların performanslarıyla her güne bir konser olacak şekilde 3 Ocak’a kadar devam edecek. Yılbaşı programının detayları için; www.bodrum.bel.tr/2022 adresini ziyaret edebilir.
EHA