Projeleri ve çalışmaları ile sahada olan Çekmeköy Belediyesi ilçedeki amatör futbol kulüplerine destek vermeye devam ediyor. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğinde belediye binasında gerçekleşen destek programına Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Damla Doğru Yalçın, 1877 Alemdağ Spor Kulübü Başkanı Mustafa Ersin, Çekmeköy Belediyesi Alemdağ Spor Kulübü Başkanı Abdullah Civelek, Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Sıtkı Aydemir, Taşdelen Spor Kulübü Başkanı Rıza Özyürt, Ömerli Spor Kulübü Başkanı Yücel Çakır, İstanbul Kartalları Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Çetin Kerpiççi, Çekmeköy Çarşı Spor Kulübü Başkanı Murat Şengül ve Çekmeköy Spor Kulübü Başkanı Sevim Serbest katıldı.

“Kulüplerimizin her daim yanındayız”
Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Bugün futbol kulüplerimizi belediyemizde misafir ettik. Geçtiğimiz ayda bu kulüplerimizle istişare yapmış talep ve istekleri dinleyip geleceğe yönelik çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulunmuştuk. İnşallah bu sağlam iletişimimiz devam edecek. Onların aldıkları başarılarla gurur duyacağız ve kanunların bize tanıdığı haklar çerçevesinde desteğimizi onlardan esirgemeyeceğiz” diye konuştu.
Poyraz, “İlçemizde spor alanındaki yatırımlarımızda devam ediyoruz. Alemdağ Yüzme Havuzu ’nu açtık. Ömerli Spor Tesisleri’nde çalışmalar devam ediyor. Reşadiye Mahallesi’nde antrenman yapılabilecek olan sahamızda tadilatlar yapıyoruz. Binlerce gencin spor yapmasına, sağlıklı yetişmesine vesile olan kulüplerimizin her daim yanında olacağız” ifadelerini kullandı.
Futbol kulüpleri adına konuşma yapan Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Sıtkı Aydemir ise şöyle konuştu: “Kısıtlı imkanlarla yaptığımız bu önemli işte belediyelerin destekleri bizler için önemli diyerek, Başkan Poyraz’a ve ekibine teşekkür ediyorum.”

İSTANBUL (EHA)