Gelecek Partisi İl Başkanlığı, Osmaniye’nin Azaplı Köyünden partiye kaydolan 62 isim için tören düzenledi.

Mahmut Ak’ın referansıyla 62 kişilik grup katıldığı toplantıya Gelecek Partisi  Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu video konferansla bağlanarak selamlama konuşması yaptı.

 Osmaniye İl Başkanı Mustafa Saygılı, “Partimiz her geçen gün gitgide büyüyor. Bir damlaydık, göl olduk. Gölden denize, ummanlara doğru yol alacağız” dedi.

Azaplı Köyünde gerçekleşen etkinlikte konuşan Osmaniye İl Başkanı Mustafa Saygılı, “Gelecek Partisi her geçen gün gitgide büyüyor, sayımız çoğalıyor. Allah’ın izniyle daha da büyüyeceğiz, sizlerin sayesinde. Bir damlaydık, göl olduk. Gölden denize doğru, ummanlara doğru yol alacağız. Bunlar da sizlerin sayesinde. Davutoğlu’nun siyasi anlamda kurallarına uyacak, izinden gidecek, sizin gibi gönüllü insanlara çok ihtiyacımız var. Çünkü Sayın Genel Başkanımız bir devlet adamı. Devleti tanıyan bir insan. Dışarıdan gelmiş, siparişle yapılan bir bakan da değil, başbakan da değil. Ülkenin yüzde 49 buçuk oyunu alarak ülkemizde başbakan seçilen son başbakan. Biliyorsunuz, kendisine çeşitli yerlerde çeşitli ithamlarda bulunuldu. Bunların hiçbiri gerçek değil. Genel Başkanımızın tek istediği ahlâk, liyakat, gayret ve temiz siyaset. Başka hiçbir şey istemiyoruz. Bizimle yol alacak arkadaşlarımızdan da aynı şeyi bekliyoruz” dedi.

“ÇOK GÜZEL BİR TEMEL ATTIK”

“Allah’ın izniyle bir aile olacağız” diyen Saygılı, “Bizim sıkıntılarımızı siz yükleneceksiniz, sizin sıkıntılarınızı da biz yükleneceğiz. Böylece her işin altından çok çabuk kalkmış olacağız. Sayın Genel Başkanımız çok güzel bir inşaat başlattı, çok güzel bir temel attı. Biz bu temelin üzerine çok sağlam tuğlalar koymak istiyoruz. Hiçbir şaibesi olmayan, gerçekten devlet – millet sevdası olan kişilerle yola çıkmak istiyoruz. Biz bu tuğlaları ne kadar sağlam, ne kadar harcını bol koyarsak Allah’ın izniyle bizim önümüzde hiç kimse duramaz, hiçbir sel bizi yıkamaz” ifadelerini kullandı.

Osmaniye İl Başkanı Mustafa Saygılı  partiye katılan üyelere Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun sosyal medya hesaplarını takip etme çağrısında bulanarak “Teşekkürler Azaplı, teşekkürler Kadirli” sözlerini sonlandırdı.  

EHA - Resul Özdil