Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Görevlisi İsmail Dehri, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Osmaniye İl Akademik Danışmanı ve Araştırmacısı olarak görevlendirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanarak yürürlüğe giren işbirliği protokolü kapsamında gerçekleştirilen “Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı”nın işleyişi hakkında araştırmacı olarak bağımsız değerlendirmeler yapmak, programa katkı sağlayacak güncel yaklaşım ve gelişmeleri paylaşmak amacıyla 81 ilde Akademik Danışman belirlendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Sportif Yetenek Taraması Bilim Kurulu’nun tavsiyesi,  Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün onayı ve Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörlük Makamının uygun görüşü ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Görevlisi İsmail Dehri Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Osmaniye İl Akademik Danışmanı ve Araştırmacısı olarak görevlendirildi.

OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, “Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Osmaniye İl Akademik Danışmanı ve Araştırmacısı olarak görevlendirilen Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’muz Öğretim Görevlisi İsmail Dehri’yi tebrik eder, görevinde başarılar dileriz.” dedi.  

EHA - Resul Özdil