Ağrılı bazı siyasetçilerimiz, özellikle ilimize yapılan üst düzey ziyaretler kapsamında ilimize gelen bakanlar ve diğer üst düzey yetkililerle ayaküstü, belkide zarzorda olsa bir fotoğraf çektiklerinde bu anı kendi sosyal medya hesaplarından doğal olarak paylaşmaktadırlar. Buraya kadar herşey normal. Ancak ne ilginçtir ki bu fotoları paylaşan siyasetçilerimiz genelde Ağrı ilimiz ile ilgili olarak ayaküstü fotoğraf çektikleri yetkili ile mutlaka Ağrı şehrimizi konuşmuş oluyorlar ve daha da ilginç olanı o ayaküstü foto çekimi sırasında çok önemli görüşmeler yapabiliyorlar. Hatta ayaküstü foto çekimi sırasında Ağrı ilimize ilgili çok büyük müjdeler alıyorlar. O kısa an içerisinde sadece bir müjde değil, birçok müjde alıyorlar. Ancak bu müjdeler gizli kalması gerekiyor ki hiçbir zaman kamuoyu ile paylaşılmaz. Saklı tutulur. Gizlidir. Paylaşılamaz.
En son sayın Savcı Sayan, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ile zorlada olsa çektiği fotoyu sosyal medya hesabından paylaşırken Reis ile birebir görüşme yaptığını belirtmiş. Arkada, yanda, önde bekleyen bir sürü insanın ortasında bibebir görüşmeyi nasıl yapmış çok enteresan. Bu kısa süre içerisinde sayın cumhurbaşkanımız Ağrıya hangi projeleri müjdelemiş. Madem çok güzel projeler, çok güzel müjdeler ise bunu Sayın cumhurbaşkanımız kendisi neden Ağrılılar ile paylaşmıyor? Madem sayın cumhurbaşkanımız tarafından Ağrı ile ilgili çok güzel ve çok önemli projeler, müjdeler verilecekse bunu neden hükümetin ilin tek milletvekili olan Ekrem Çelebi ile değilde Savcı Sayan ile paylaşıyor.
Tabi benim aslında en çok merak ettiğim bugüne kadar bir çok siyasetçimizin duyurduğu ancak adını hiçbir zaman söylemedikleri bu projeler nelerdir. Madem bu kadar çok güzel müjdeleri alıyorsunuz Ağrı şehri neden toz içinde. Ağrı şehri neden hala çamur, toprak, toz içinde.
EHA Ağrı - Yılmaz Efe