Polis ekipleri ayrıca çok sayıda suç aleti ve çalıntı malzemeyi de ele geçirdi.

Alınan bilgilere göre Osmaniye Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü huzur ve güven ortamının devamı için çalışma başlattı.

Polis Ekiplerinin bir haftada yaptığı operasyonlarda 165 kişi göz altına alınırken çok sayıda suç aleti ve çalıntı malzeme ele geçirildi. Şüphelilerin adreslerinde ve üst aramalarında; 2 Adet Ruhsatsız Av Tüfeği, 2 Adet Tüfek Fişeği, 3 Adet Ruhsatsız Tabanca, 78 Adet Tabanca Fişeği, 4 Adet Tabanca Şarjörü, 1 Adet Kurusıkı Tabanca, 5 Adet Kurısıkı Tabanca Fişeği ile 1 Adet Çalıntı Araç, 1 Adet Buluntu Bisiklet, 1 Adet Buluntu Motosiklet, 2 Adet Çalıntı Elektirikli Bisiklet, 5 Adet Çalıntı Motosiklet, 1 Adet Bıçak, Çok Sayıda Market Ürünü, 110 TL Kumar Parası, Alüminyum İnşaat Malzemeleri ve 7,45 Gr Eroin ele geçirildi.


Gözaltına alınan 165 kişiden 8'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Osmaniye Emniyetinden yapılan açıklamada; "Osmaniye Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü olarak Osmaniye genelinde suçlulara karşı mücadelemiz, Osmaniye halkının rahat bir yaşam sürmesi için devam etmektedir" ifadeleri kullanıldı.

EHA - Resul Özdil