CHP Kadirli  Kadın Kolları Başkanlığı Kadınların  düzenlediği “ Moral Olsun Umut Olsun” etkinliğine Kadirli İlçe başkanı Mehmet Orhun Döğüşçü,  İyi Parti Kadın Politikaları  Başkanı Berna Bulu ve Yönetimi, Deva Partisi Kadın Kolları, Anneler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadirli Kadınlar Meclis Başkanı ve Üyeleri, Eşitlik platformu temsilcisi,  CHP İl ve ilce kadın kolları, Andırın kadın kolu başkanı Ayşegül Yaycıoğlu, Partili Katınlar ve Kadirlili kadınlar katıldılar.

Programın ev sahibi Kadirli Kadın Kolları Başkanı Olcay Toprak açılış konuşmasında, dünyada iyiye, güzele dair ne varsa hepsinin mimarı, alın terinin, emeğin, ekmeğin ve gülün sembolü kadınlar, kadınlarımız yol arkadaşlarım hoş geldiniz diyerek konuşmasına şöyle devam etti: “Biz bugün burada sadece kendimizi motive edeceğiz. Ve bu salondan tek yürek olarak umutla, inançla ve güçlü bir biçimde 2023’e ilk adımımızı atmış olacağız” dedi.

“Genelde başarının yolu yerelde başarılı ve güçlü olmaktan geçiyor diyen Başkan Toprak; “Önümüzde yoğun ve heyecanlı geçecek bir genel ve yerel seçim süreci var.  Genel seçimde başarı yolunun yerelde başarılı ve güçlü olmaktan geçtiğini biliyoruz. Bizlerin Kadirli’ de sosyal belediyecilik anlayışı ile tesis edeceğimiz demokrasi, huzur ve kardeşliğin ülkemizin her köşesinde her bir vatandaş için mümkün ve ulaşabilir olması, parlamenter demokratik sisteme giden yolun taşlarını yeniden döşemek için, zamanı geldiğinde Cumhuriyet Halk Partisinin bayrağını dikeceğiz” dedi. 

Kadirli İlçe Başkanı Mehmet Orhun Döğüşçü, “ Moral Olsun Umut Dolsun” etkinliği bir konuşma yaparak “Kadınlar başımızın tacıdır” dedi.

“ Moral Olsun Umut Dolsun” etkinliğinde CHP il kadın kolu başkanı Deniz Özener, Deva Partisi Kadın başkanı Halime Soğancı, EŞİK platformu Osmaniye temsilcisi Ulviye Nuhoğlu’da birer konuşma yaptılar.

Programda halk sanatçıları, Berk Or, Özgürcan Yılmaz, Mustafa Sevimli ve  Sevgi Topal katılıcıları müzikleriyle coşturdular.

Kadirli  Kadın Kolları Başkanı Olcay Toprak ve Yönetim Kurulu Üyelerinin  ev sahibeliğinde düzenlenen  “ Moral Olsun Umut dolsun” etkiliği Kadirlili kadınları tarafından kabul gördüğü gözlemlenirken Programa Katılan Kadılar Başkan  Toprak ve ekibine övgüler yağdırdılar. 

EHA