Futbola Bakırköy spor’da başlayan ve Adana Spor, Adana Demirspor, Birecik Belediye spor, Şanlıurfa spor  takımlarında formasını giymesinin ardından Memleketimiz takımlardan Kadirlispor formasını giyen 25 yaşındaki başarılı sporcu  Alperen Ellez Osmaniyespor FK’nün 3 lige çıktığı kadro yer alarak taraftarın gözde sporcuları arasında yer almıştı.

Sarı yeşilli ekibin uzun yılların ardından gelen profesyonel lig özlemini gideren ve bir sezon 3 ligde Osmaniyespor FK formasını terleten Alperen Ellez 7 Mart Kadirli Demirspor’un başarısı için mücadelesinin ardından 2018-2019 sezonunda İskenderun Spor FK’ya transfer olarak başarılı bir sezon geçirmişti.

Futbol yaşantısına bölgemiz takımlarımdan Gaziantep Nizip sporda devam eden Kanat oyuncusu Ellez burada güzel futbolu ve sonuca katkısı ile dikkatleri üzerine çekerek  bir dönem Osmaniyespor  FK’de şampiyonluk yaşayan Harun Aydoslu’nun ısrarı ile 1074 Çankırıspor’a transfer oldu. Geçen sezon ligi ikinci bitiren Pandemi dolayısıyla tamamlamayan ligde şampiyonluğu kaçıran ekip başarılı sezon geçirdi.

2020-2021 sezonu öncesinde başarılı Kanat oyuncusu Alperen Ellez Bölgesel Amatör Liginde şampiyonluğa kadro kuran ligin iddialı takımlarından Nevşehir temsilcisi Suvermez Kapodayaspor ile anlaştı.

Ellez Suvermez Kapodayaspor ile sözleşmeyi Takım Başkanı  Küpcüoğlu İnşaat sahibi sporsever İş Adamı Fikret Tunca ile birlikte imzaladı.

İmza töreninde konuşan Başkan Tunca “Kaliteli sporcuları kadromuza kattığımız için mutluyuz hedefimiz 3 lig” dedi.

Başaralı Kanat oyuncusu Alperen Ellez ise “Transferimde emeği geçen İsmail Güzel hocama, Şuayip ve Halil Tunca abilerime teşekkür borç bilirim. Osmaniyespor FK forması şehrin umudu olarak yıllarca özlenen ve beklenen 3 lig hedefine ulaşmıştık. Geçtiğimiz yine Harun Aydoslu önderliğinde Çankırı’da şampiyonluğu Covid -19 nedeniyle liglerin yarıda kalması nedeniyle kaçırdık. Bu sezon Suvermez Kapodayaspor ile şampiyonluk yaşamaya geldim.  Gördüğüm ve araştırdığı kadarıyla şampiyonluğa kenetlenmiş ve inanmış bir yönetim, taraftar topluluğu gördüm.  Tek yürek tek bilek olarak takım ve ben Başkanımız Fikret Tunca’nın desteği özlenen ve hedeflenen 3 lige çıkacağız” dedi.  

E Haber Ajansı (EHA) - Resul Özdil