Yüz yüze eğitime başlayan 1. sınıf öğrencilerini okulda ziyaret eden Başkan Tarhan, eğitime tam destek verdiklerini belirterek, merkez ve köylerdeki okullara ayrıca maske, dezenfektan ve dezenfektan aparatı veriyor.

Başkan Tarhan, yaptığı açıklamada, merkez ve köylerde yüz yüze eğitime başlayan birinci sınıf öğrencilerine çanta ve kırtasiye desteği verdiklerini söyledi.

Eğitime destek vermeye devam ettiklerini ve her zaman vereceklerini ifade eden Başkan Tarhan, "Eğitim herkesin hakkı. Çalışmalarımızı bu şekilde sürdürüyoruz. Pandemi nedeniyle 2020-2021 eğitim öğretim yılına buruk başladık. Yüz yüze eğitime başlayan okullara ve sınıflara da çocuk maskesi, okullarımıza ise dezenfektan aparatı ve dezenfektan dağıttık. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Bu doğrultuda eğitim alanına desteklerimiz devam edecektir.

Merkez ve köylerdeki birinci sınıf öğrencilerimize içerisinde defterler, kalem ve kalemlikler, oyun hamuru, cetvel takımının bulunduğu çanta ve kırtasiyeleri ulaştırdık. Eğitime desteğimiz bununla da sınırlı kalmıyor. Uzaktan Eğitim alacak olan öğrencilerimize internet desteğinin yanı sıra bir Eba Evi ve bir adette gezici eba sınıfını öğrencilerimizin hizmetine sunuyoruz." dedi.

Okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler de Belediye Başkanı Ömer Tarhan'a eğitime ve öğrencilere verdiği destek için teşekkür ettiler. 

E-Haber Ajansı (E-HA) - Burhan Demircioğlu