Kaliteli ve estetik zemin kaplama çözümleriyle tüketicilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan Baba Yapı Marine Huş Kontrplak parkeler ile ahşabın sıcaklığını evlerinize getiriyor.
Doğal ve ekolojik özellikli Marin Huş Kontrplak ürünleri ile parkeleriniz daha ergonomik uzun ömürlü ve yüzde 100 geri dönüştürebilir yapıdadır. EcoLogical tutkallı Huş kontrplaklar, emisyon değerleri sıfıra yakın olması nedeniyle ortamda zehirli gaz salınımını da engeller.
Homojen yapısı sayesinde diğer ahşap parke çeşitlerine göre Huş kontrplaklı parkenin çalışması minimize edilmiştir ve daha stabil yapıdadır. Üst kaplama masif yapışma direnci çok daha iyidir. Açma ve parke uçlarında kalkma gibi riskleri minimize edilmiştir.
Marin Huş Kontrplak parkeler yoğun yapısı sayesinde yerden ısıtma kullanılan evlerde masif ve diğer katmanlı parkelere göre ısıyı tutmaz, daha hızlı iç ortama iletir ve yakıt tasarrufu sağlar. Marin Huş kontrplak parkeler diğer ahşap parke çeşitlerine göre zemine daha iyi oturur, yapıştırma parke sistemine uygundur, ses ve titreşim yapmaz.
Sorunsuz ve Uzun Ömürlü Huş Kontrplak Baba Yapı’da.
Baba Yapı yönetim kurulu başkanı Mehmet Ekşi “Mükemmel özellikleriyle öne çıkan geniş bir ürün yelpazesi ile her müşteri için çözümler sunuyoruz. İnsanlar ahşabın sıcaklığını evlerinde de hissetmek istiyorlar. Bu sebeple her türlü renk seçeneğiyle huş ağacından üretilen kontrplak parkeler tercih ediliyor. Kontrplak denince ilk olarak herkesin aklına inşaat geliyor. Dekorasyon, oyuncak, mobilya, otomotiv sektörü, zemin kaplama ve tekneler gibi birçok kullanım alanında faydalanabiliniyor. Çevre dostu bir kullanım alanına sahip olan huş kontrplak sağladığı avantajlar ve ekonomik olarak düşük maliyetlerle üretilmesinden dolayı günümüzde her alanda güvenle kullanılabilmektedir. Dünya genelinde de tercih edilen bir yapı malzemesi olmasının yanı sıra kullanımı da son derece güvenli ve sağlıklıdır. Kurulduğumuz günden bu yana Plywood ve Kontrplak ürünlerinde sektörde lider tedarikçi firmayız. Baba Yapı olarak müşterilerimize ve mimarlara uzman ekibimizle ve yenilikçi ürünlerimizle çözümcü yaklaşımlar sunuyoruz. Bünyemizde bulunan tüm ürünler yüksek kalite ve doğa dostudur”. İfadelerinde bulundu.
Baba Yapı Hakkında
Baba Yapı A.Ş. 2015 yılında Dr. Elçin Kılıç ve Yük. İnş. Müh. M. Mehmet Ekşi tarafından nitelikli endüstriyel kontrplak ihtiyacını karşılamak amacıyla kurulmuş Türkiye’nin lider tedarikçi şirketidir. Sahibi olduğu Kontraform ve dağıtımını yaptığı Riga, Paged, Sveza, Tekcom, Tulsa ve Stiga markalı ürünleri eksiksiz ürün yelpazesi ile müşterilerine sunmaktadır. Baba Yapı A.Ş. ayrıca müşterilerinin özel talebi üzerine, Türkiye’ de devamlılığı veya satışı olmayan kontrplak çeşitlerini de ithal edebilmekte, sektörde bulunan her tür kontrplak ürünlerini müşterilerine tedarik etme konusundaki itibarını güçlendirerek sürdürmektedir. Baba Yapı A.Ş. müşterilerinin ihtiyaçlarını, uzman kadrosu, çözümcü yaklaşımı ile planlama aşamasından nihai ürün teslimine kadar tüm süreç boyunca karşılar.
EHA