Marmara Bölgesi Ağrı Dernekler Federasyonu Başkanı Mirze Mehmet Taşdemir, Ağrı ziyaret ile ilgili yapmış olduğu çalışmaları kamuoyu paylaştı. Ziyaretinde Ağrı valisi Dr. Osman Varol ile yaptığı görüşmede Ağrı ili için Türkiye'de ve dünyada bir ilk olan projesini taktimini yaptı. Özverili çalışmalarında dolayı Dr. Osman Varol Ağrı Valisi  kendilerine  teşekkür ederek projenin en yakın zamanda uygulamaları için ayrıca Ağrı için bir velinimet olduğuna vurgu yaptı.

Doğubayazıt  Belediye Başkanı Sayın Yıldız Acar ile de bir görüşme yapan Marmara Bölgesi Ağrı dernekler Federasyonu Başkanı mirze Mehmet Taşdemir Başkan sıcak baktığını ve projenin bir an önce uygulanacağını desteklerinin tam olduğuna vurgu yaptı.

Ayrıca Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül’ü ziyaret eden başkan Mirze Mehmet oğlu burada Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül'ün projeyi tam desteklediğini yapılan toplantının akabinde Ağrı ilinde seçilen ve ayını zamanda muhtarlık yapan 12 muhtarla bir araya geldi.

Mahalle muhtarları ile bir sohbet eden başkan mirze Mehmet Taşdemir ziyaretlerin son bulmasıyla Projenin bir an önce hayata geçirilmesi için tüm çabalarını sarf ederek Mirze Mehmet Taşdemir çalışmaları bir an önce hızlandırması için İstanbul’a gitti.

EHA - Yılmaz Efe - Ağrı