Niloya ve arkadaşları, 6 Ağustos 2022 tarihinde yayınlanacak ‘Evcil Karınca’ bölümünde bambaşka bir hikaye ile izleyicilere keyifli bir zaman dilimi yaşatacak.

 YouTube’da yaklaşık 5 milyon abone sayısı ile 7’den 70’e herkesin büyük beğenisini kazanan ismini mutluluktan alan Niloya, her hafta izleyicileri yeni bir maceraya çıkarmaya devam ediyor. Çizgi kahramanlar, spor etkinliklerinden bilimsel çalışmalara, ısınma taktiklerinden hayvan dostlarıyla eğlencelerine kadar eğitici ve öğretici birçok yeni içeriği her cumartesi günü saat 09.00’da YouTube kanalında miniklerle buluşturuyor. Niloya ve arkadaşlarının sabırsızlıkla beklenen yeni bölümü ‘Evcil Karınca’ 6 Ağustos 2022 Cumartesi günü yayınlanacak. 

Niloya, Nokta’yı Bulabilecek Mi?

 Haylaz mı haylaz bir karınca, nasıl olduysa başarmış ve Niloya’nın odasına kadar gelmiştir. Karıncayı fark eden Niloya çok mutlu olur. Tatlı karınca ona misafir olmuştur. Belki de yatılı kalacaktır. Keşke hep kalsa… Tospik gibi Niloya’nın evcil hayvanı olsa… Niloya karıncaya küçük bir kutu yapar. Bu kutu karıncanın yatağıdır. İsterse gece burada uyuyabilecektir. Karıncaya bir isim bulmaya karar verir. Karıncanın adı artık “Nokta”dır. Niloya, ona yemek bulmak için mutfağa gider. Döndüğünde karınca yerinde yoktur. Cam açıktır belli ki bahçeye çıkmıştır. Niloya bahçeye koşar. Bahçede bir sürü karınca vardır. Hepsi de birbirine benzemektedir. Hepsi sanki “Nokta’dır. Acaba Niloya kendi karıncasını bulabilecek midir?

EHA