Dünyada her ölçekten 7 milyon işletmenin işlerini büyütmesinde son derece kolay, kullanıcıyla dost dijital uygulama çözümleri sunan Odoo 5 Temmuz’da Türkiye’ye geliyor.
Merkezi Belçika’dan Hindistan’a, Amerika Birleşik Devletleri’nden Çin’e kadar uzanan geniş bir coğrafyada 1.700 aşkın çalışanı, 3.500’ün üzerinde çözüm ortağı ile faaliyet alanını her geçen gün artırıyor.
Odoo geçtiğimiz Haziran ayında başlattığı Roadshow kapsamında Malezya, İspanya, Endonezya, Portekiz, Amerika Birleşik Devletleri, Ürdün, Fransa, İngiltere ve İrlanda’nın ardından 5 Temmuz 2022, Salı günü İstanbul'a geliyor. Roadshow’un Polonya, Romanya, Filipinler, Litvanya, Vietnam, Kolombiya’da devam etmesi ve adı geçen ülkelerin farklı şehirlerinde yeni çözüm ortakları ve müşteriler için farklı etkinliklerle süreceği belirtiliyor.
Her yıl yazılım güncellemesi yaparak iş dünyasına kazandırdığı yeni uygulama ürünlerini çözüm ortakları ve müşterileri ile birlikte kutlayan Odoo, bu geleneksel Roadshow etkinlikleri kapsamında dünyanın dört bir yanından iş liderlerini, ekip liderlerini, BT uzmanlarını ve hizmet sağlayıcıları bir araya getirerek iş yönetimi çözümlerini öğrenmeye adanmış bir topluluk oluşturmayı hedefliyor.
Odoo’nun Türkiye’deki yeni çözüm ortağı ve etkinlik sponsoru LojiPlatform olarak, siz değerli basın mensubu dostlarımızı, iş dünyasının ihtiyaç duyduğu tüm iş çözümlerini eksiksiz olarak tek ve bağımsız bir platformda gösteren sıra dışı bir sunuma, ardından tadı damaklarda bırakacak lezzetli atıştırmalıkların ve keyifli sohbetlerin tadını birlikte çıkarmaya davet ediyoruz.
Lojipaltform A.Ş. Hakkında: Çevrimiçi iş yapmanın hiç bitmeyen sorunlarını çözmek için kurulmuş yeni nesil bir “Online Business Enabler” şirketidir. Son teknoloji ERP sistemi sayesinde, sipariş işlemeyi son derece kolay hale getirir ve tüm satış temsilcilerinin günlük yaşamını kolaylaştırır. Siparişler otomatik olarak işlenir ve anında hazırlanmak üzere operasyon ekibine gönderilir. Sevk edilen siparişin tüm taraflarına gerçek zamanlı olarak takip numarası ile bildirimde bulunur, böylece müşterilerinizin siparişlerinin nerede olduğunu görmek için kimseyi aramalarına gerek bırakmadan otomatik olarak iletir. Operasyon ve Depo Yönetimi’nden paketlemeye, dağıtımdan izleme ve takibe, teslimat ve faturalandırmaya kadar kusursuz sistemler kurar. www.lojiplatform.com.tr
Odoo hakkında daha fazla bilgi www.odoo.com/tr_TR
EHA