Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Ali Türkmen Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarette, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir, Osmaniye Sevdalıları Derneği Başkanı Ali Karayiğit ve her iki derneğin yönetim kurulları ve üyeleri katıldı.
Osmaniye'nin tanıtımı için yapılan çalışmaları ve projeleri desteklemek gerektiğini söyleyen Başkan Cihangir, Osmaniye Sevdalıları Derneğinin bundan sonraki çalışmaları için Başkan Karayiğit'e başarılar diledi.
Nevruz Bayramıyla ilgili bir etkinlik yapılacağını belirten Karayiğit, yöresel yemeklerinde ikram edildiği bir organizasyon gerçekleştireceklerini söyledi. Karayiğit; "Davul- zurna, orkestranın yanı sıra Osmaniyeli sanatçılarında yer alacağı müzik etkinliği de olacak. Osmaniyeyi tanıtma amacı güttüğümüz için dışarıdan bir sanatçı getirmeyeceğiz. Ayrıca güreş turnuvası, halk oyunlarının da yer aldığı bir Osmaniyemize yakışır etkinlik düzenleyeceğiz. Organizasyonumuz sabah 10:00'dan akşam 5:00'a kadar devam edecek. 20 Mart Pazar günü gerçekleşecek etkinliğe tüm halkımız davetlidir." dedi.
Karşılıklı yapılan sohbetten sonra ziyaret sona erdi.

EHA - Resul Özdil