Bölgesel Amatör Lig'e katılma hakkı bulunan kulüplerin, katılım belgelerini en geç 31 Aralık tarihine kadar TFF Amatör İşler Müdürlüğü BAL Departmanlığı’na göndermeleri gerektiği duyurusu TFF tarafından duyurunun çok sayıda lige katılım ücretlerini yatırırken Osmaniye’yi temsil etme hakkına sahip iki takımında  ücretlerini yatırmadığı öğrenildi.

Şampiyonluk hedefi ile takım kuran Bal ligi temsilcileri 2-3 ay öncesinde çalışmalarına başlarken, yeni başlayacak olan takımlar ise kara kara düşünmeye başladı. Transfer tahtası henüz açılmamasına rağmen, çok sayıdaki BAL takımları yüksek fiyatlar ödeyerek takım kurmaya başladı.

Hatay, Adana, Mersin, Gaziantep, Osmaniye, Kahramanmaraş, Kilis, Kayseri ve Şanlıurfa illerindeki ASKF de hareketti günler yaşanmaya başladı.

Osmaniye’nin BAL takımlarından Tüysüzspor ile Sitespor’un, liglere katılmak için gerekli evrakları Osmaniye ASKF'ye teslim etmediği öğrenildi.   Geçen sene Bal Liginde mücadele eden Tüysüzspon’un lige katılamayağı gelen bilgiler arasında yer alırken bu sezon BAL’A yükselen Sitespor  evrakları teslim etmek için hazırlılık içersinde olduğu ifade ediliyor.

E Haber Ajansı (EHA) - Resul Özdil