Kulübün sosyal medya hesabından yapılan “Kamuoyuna Duyuru” başlıklı açıklamada şu ifadelere yer verildi; “TFF 3.lig 1.gurupta mücadele eden Şehrimizin takımımı Osmaniyesporumuzun iyi bir sezon geçirdiği şu günlerde takımımız için kamuoyunda çıkan yalan ve asılsız haberler ile ilgili Takımımız Osmaniyespor FK yönetim kurulu olarak bir açıklama yapma hakkımız doğmuştur.

Takımımız aleyhinde kamuoyunda çıkan sözde asılsız mesnetsiz çıkan bu sözler şöyledir;

 “Osmaniyespor FK borç batağında”, “Osmaniyespor FK’da trilyonluk temlikler var”, “Osmaniyespor FK futbolcularının paralarını ödeyemiyor” “Osmaniyespor FK zor günler geçiriyor” ve benzeri asılsız ve ucube sözler ile takımımızdaki iyi gidişatın ve olumlu havayı çekemeyen mihraklar yine iş başına geçmiştir.

Yukarda bahse konu olan Osmaniyesporumuzun ne Trilyonlarca temliği nede herhangi bir sporcu yada personele borcu vardır. Yukarda bahse konu asılsız sözlerin aksine futbolcularımızın maaş ödemeleri, maç başı ödemeleri, prim ödemeleri ve personel maaşları zamanında ve eksizsiz bir şekilde ödenmiş ve ödenmeye devam etmektedir.

Osmaniyespor FK’nın Tek Forma sponsoru Olan “Baştuğ” firması ve eski kulüp başkanımız Mustafa Baştuğ geçmiş dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de kulübümüzün tek sponsoru ve en büyük destekçisidir.  Osmaniyespor FK Yönetim Kurulu Olarak Şehrimize, Taraftarlarımıza ve Osmaniye Kamuoyuna Açıklamamız Takımımızın içine çekilmek istediği bu tür yalan asılsız ve asparagas haberlere itibar etmemesidir.”  

EHA - Resul Özdil