Ara sokakta oldukça hızlı bir şekilde giden otomobil, dört yol ağzında karşıdan karşıya geçmeye çalışan minik kızı son anda fark ederek sert bir firen yaptı. Metrelerce sürüklenen otomobil minik kıza çarpmasına ramak kaldı. Kendisini o korkuyla yere atan minik kız çevredeki esnaf ve mahallelinin şaşkın bakışları arasında bir anda araç sürücüsünün şevkatli kolları arasında buldu.

GERÇEK SONRADAN ÖĞRENİLDİ...

Minik kızı yerde ağlar vaziyette gören çevredeki esnaf ve vatandaşlar araç sürücüsüne önce  sert tepki göstererek bir anda vurun şoföre  vurun nidaları attı.

Minik kıza çarpmadığını hissetmesine rağmen kızı  yerde ağlar vaziyette bırakması vicdanına sımayan  Araç şoförü de  hemen aracından  inerek minik kızı sokak arasından alıp  hemen yanı başlarında bulunan bakkala götürdü. Minik kızın elini yüzünü yıkayan araç sürücüsünün polis olduğu ve bir olaya müdahale etmek için süratli gittiği ortaya çıktı.

Araç sürücüsünün polis olduğunu öğrenen ve kızı orda bırakmak yerine kucağına alarak yakından ilgilenmesi vatandaşında alkışına mashar oldu. Minik kızın durumunun iyi olduğu belirtilirken önce tepki alan ve ardından da takdir alan 2 polis memuru için  ilçede helal olsun size dedirtirdi.

EHA