Özboyacı Altın, Selçuk Üniversitesi Reklamcılık Bölümü öğrencileri ile büyük bir etkinliğe imza attı. Sektör ile üniversiteyi buluşturan etkinlikte Özboyacı Altın Reklamcılık Bölümü öğrencilerinden “Anneler Günü” için fikirler istedi. Öğrencileri profesyoneller ile buluşturan proje, öğrencilerin ilk müşteri deneyimi açısından da büyük önem taşıyor.
Üniversite öğrencilerini geleceğe hazırlamak ve gerçek bir tecrübe kazanmalarını hedefleyen projede, öğrenciler kendi reklam ajanslarını kurarak Özboyacı Altın’a sunumlar hazırlayarak fikirlerini sunuyorlar. En iyi fikri getiren öğrencileri gram altın ile ödüllendireceğini duyuran Özboyacı Altın, bu etkinlik ile uygulamalı eğitime büyük bir katkı sunuyor.
Öğrencilere online toplantılar ile firma ve proje hakkında bilgi veren Özboyacı Altın, 18 - 23 Nisan tarihleri arasında öğrencileri kabul edecek ve fikirlerini dinleyecek. Birinci grubun 25 Nisan’da duyurulacağı yarışmada Özboyacı Altın “iyi fikir” avında olduğunu belirtti. Yarışma jürisi ise Yönetim Kurulu Üyesi Yasin ÖZBOYACI, Halka İlişkiler Birim Yöneticisi Munise ÖGEÇ ve DP Creative Ajans ortaklarından Yakup ÖZ bulunuyor.
Konya’da 5 adet mağazası ile hizmet veren Özboyacı Altın, Konya için önemli markalardan bir tanesi. Geçtiğimiz dönemlerde e-ticaret faaliyetlerine hız veren Özboyacı Altın, www.ozboyaci.com online alışveriş sitesi ile de tüm Türkiye’ye açılmış bulunmakta. Özboyacı Altın, yerelde elde ettiği başarıyı ve güveni www.ozboyaci.com sitesi ve verdiği hizmetlerle yakalamayı hedefliyor.
EHA