Öğrencilerin salgın sürecinde okullardan ayrı kaldıklarını ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Cuma Sağır “06.09.2021 tarihi itibariyle 2021-2022 ders  yılına başlamanın coşkusu ve heyecanı içerisindeyiz. Uzun ve zorunlu bir aradan sonra okullarımız tüm kademelerde haftanın beş günü tam zamanlı olarak eğitim verecek. Hedefimiz sağlık koşulları aksini gerektirmediği sürece yüz yüze eğitime devam etmektir.

Sevgili öğrenciler, Hayallerinize adım adım yürürken yaşam basamaklarını sağlam adımlarla çıkabilmek adına eğitim yolculuğunuzda her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Salgın sürecinde okullarınızdan ayrı kaldınız. Sizler nasıl okullarınızı özlediyseniz, bizler de sizlere kavuşmak için sabırsızlanıyoruz. Yarınların kandili sizlersiniz. Sizler her şeyin en güzelini hak ediyorsunuz. Hayallerinizin peşinden koşarken elinizden tutmak istiyoruz” dedi.

Güzellikleri yaşatmak için eğitimciler olarak  yorulmamaya söz verdiklerini kaydeden  İlçe Müdürü Sağır “ Ümidimiz olan siz çocuklarımızı bilgi ve birikimlerimizle donatmaya talibiz.   Kıymetli Veliler, Yarınlarımızın emanetçisi çocuklarımızın ve öğretmenlerimizin bu süreçte en büyük destekçisi sizlersiniz. Geleceğimiz olan öğrencilerimiz, ortak gayretimiz neticesinde başarıya ulaşacaktır. Sizlerin eğitim öğretim sürecine katılımlarınız çocuklarımızın hem akademik başarısını hem de ilgi ve yeteneklerini keşfetme ve geliştirmede tamamlayıcı ve destekleyici bir rol oynayacaktır. Hep birlikte mutlu ve verimli bir eğitim öğretim yılı geçireceğimizi temenni ediyorum.

Geride bıraktığımız eğitim öğretim yılında, gerek uzaktan eğitim, gerekse ara ara yüz yüze eğitim olsun üstün fedakârlık ortaya koyan tüm meslektaşlarımı kutluyorum. Gelmiş geçmiş en yüce, en değerli meslek olmanın hakkını bu zor süreçte de göstermiş olduğunuz gayret ve çabalarla bir kez daha gösterdiniz. Şahsım ve kurumum adına sizlere şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde 2021/2022 eğitim öğretim ve ders yılının öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz başta olmak üzere, şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyor; millet olarak huzur ve sağlık dolu nice yeni eğitim yılına kavuşmamızı temenni ediyorum” şeklinde konuştu.  

EHA - Resul Özdil