İYİ Parti Toplumsal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Ünzile Yüksel, “Saray fetvacıları yine iş başında. Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat faiz değil hibeymiş. O halde bankada parası olmayan garibanlara da paylarına düşeni dağıtın” dedi.
Türk Lirası'ndaki değer kaybı ardından devreye sokulan ‘Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat’ sistemle ilgili tartışmalar devam ediyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan İYİ Parti Toplumsal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Ünzile Yüksel, Bir gecede birileri hep zengin oluyor! Ama fakir hep fakir! Hamaset bol, 20 yılda 20 milyon yoksul yaratmakla övünenlerin yaptıklarını destekleyen fetvalar uçuyor havalarda! Nasıl bir döneme denk geldik! Faiz helal mi haram mı tartışmalarının yapılması Müslüman bir ülkede ne kadar doğru, takdiri halkımıza bırakıyoruz” dedi.
Yüksel, “Saray fetvacıları yine iş başında. Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat faiz değil hibeymiş. O halde bankada parası olmayan garibanlara da paylarına düşeni dağıtın” şeklinde konuştu.
EHA