İstanbul’un iş ve yaşam merkezi Levent’te herkes için 5 yıldızlı deneyimler sunan, şehrin kolaylıkla ulaşılabilir buluşma noktası Sheraton İstanbul Levent hafta içi her gün çay saati geleneğini sürdürüyor. Pazartesi’den Cuma’ya 14:00-17:00 saatleri arasında servis edilen zengin çay menüsü ile Sheraton Istanbul Levent kutlamalara, buluşmalara ve kalpleri ısıtan çay sohbetlerine ev sahipliği yapıyor.
İstanbul’un yeni buluşma noktası Sheraton Istanbul Levent hafta içi her gün özenle hazırladığı geleneksel çay saati ile konuklarını sıcacık çay sohbetleri etrafında bir araya gelmeye davet ediyor. Sosyal hayatın her alanda tekrar canlanmaya başladığı bu günlerde Çay Saati özlenen buluşmalara, çay sohbetlerine, davet ve kutlamalara kaldığımız yerden devam etmek için lezzetli ve keyifli bir alternatif sunuyor. Leziz sandviçlerden, böreklere, el yapımı Fransız petifürlerden, makaron ve pastalara kadar her ürünün günlük taze olarak hazırlanıp sunulduğu zengin menüde 2 ve 4 kişilik seçenekler bulunuyor. Sheraton Istanbul Levent’in ev sıcaklığında dekore edilen lobisinde şık sunumlarla servis edilen tüm lezzetlere limitsiz çay ve kahve eşlik ediyor. Hafta içi her gün 14:00-17:00 saatleri arasında düzenlenen Çay Saati öğleden sonraları keyifli dost sohbetlerine, uzun zaman sonra yaşanan kavuşmalara ve birlikte mutlu paylaşımlara ev sahipliği yapıyor.
Sizi de sıcak bir çay ya da kahveye her zaman bekleriz. Haberle ilgili bülteni ve görselleri ekte bulabilirsiniz. Mecralarınızda habere yer vermenizi umuyor, çok güzel bir hafta diliyoruz.
EHA