Şile Belediyesi’ne bağlı Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri ‘“Paylaşmak güzeldir!” ilkesiyle ihtiyaç sahibi vatandaşların yanlarında olmayı sürdürüyor ve çiftçilerin el emeği ile ürettikleri yerli tarımsal ürünler içeren erzak paketleri, Şile Belediyesi ekiplerince Şile geneline özenle ve titizlikle dağıtılıyor.

“Huzur dolu bir Ramazan ayı diliyoruz”
Şile Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi ekipleri tarafından tespit edilerek gerçek ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunulduğunu belirten Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Ramazan ayına sayılı günler kala Şile Belediyesi tarafından hazırlanan gıda kolilerini vatandaşların evlerine, kapılarına kadar ulaştırdıkları belirtti.
Ocaklı, “Şile Belediyesi, insanlar arasında dayanışma ve paylaşma kültürünün gelişmesine katkı sunan projelerine bir yenisini daha ekleyerek, ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamış olacağız. Şile Belediyesi, bu Ramazan da vatandaşların yüzlerini güldürecek hizmetleri yerine getirmeye devam ediyor. Ayrıca Şile Belediyesi aşevinin hijyenik koşullarda özenle hazırladığı taze ve sıcak yemekleri de ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı sürdürüyoruz. Şile Belediyesi olarak geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu Ramazan da her şeyin en güzeline ve en iyisine lâyık olan vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğu için tüm personelimiz ile gayret içinde çalışmaktayız. Güzel ilçemizin tüm sakinlerine huzur ve rahatlık dolu bir Ramazan ayı diliyoruz” diye konuştu.

İSTANBUL (EHA)