Düziçi İlçesini ziyaret eden Soyer’in ilk durağı Yarbaşı Belediyesi oldu. Beldede Belediye Başkanı Mustafa Kaynar tarafından  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Eşi Neptün Soyer’i makamında ağırladı.

Ziyareti değerlendiren Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Kaynar "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer'in değerli eşi Neptün Soyer Belediyemizi ziyaret edip kooperatif ve çalışmalarımız hakkında bilgiler aldı. Çalışmalarımız ve hizmetlerimiz  hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Daha sonra Düziçi Fen Lisesi Kampüsü içerisinde yer alan Eğitim Müzesini ziyaret ettik. Neptün Hanıma beldemize gerçekleştirdiği bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür kez daha teşekkür  ediyoruz" şeklinde konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Eşi Neptün Soyer ise  Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Kaynar’ı çalışmalarından dolayı kutladı.

Ziyarette CHP Düziçi İlçe Başkanı Mustafa Şen, İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Çoban, CHP ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda partili hazır bulundu.    

EHA - Resul Özdil