Koronavirüs ile mücadele kapsamında uygulanan tedbirler neticesinde uzaktan eğitim sistemine geçilmesiyle birlikte maddi imkanı olmayan öğrenciler için TOBB  tarafından gönderilen klavyeli tabletler, Kadirli İlçe Milli eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Daha sonra Kadirli Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Balcılar tarafından da 60 adet klavyeli tablet, Kaymakam Ahmet Arık ve Ticaret Borsası yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla öğrencilere ulaştırılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız ve İlçe Milli eğitim Müdürü Fehmi Haytaoğlu'na teslim edildi.

Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık, törende yaptığı konuşmada, online eğitimde ihtiyaç sahibi olan öğrencilere dağıtılmak üzere alınan klavyeli tabletlerin en kısa zamanda öğrencilere ulaştırılacağını belirterek, desteklerinden dolayı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na, Kadirli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmethan Yüksel ve yönetim kuruluna, Kadirli Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Balcılar ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız ise klavyeli tablet bilgisayar için başvuruda bulunan ailelerden ihtiyaç sahiplerinin Kadirli Kaymakamlığı SYDV kayıtları dikkate alınarak teslim edileceğini kaydetti.   

E Haber Ajansı (EHA)