Türk Eğitim Derneği Üniversitesi (TEDÜ) WanTED İş ve Kariyer Fuarı, iş yaşamını koklamak ve hayatında yeni bir kapı açmak isteyenleri alanında öncü firmalarla bir araya getirmeye hazırlanıyor. 3 Mart 2021 Çarşamba günü beşinci kez gençlere umut olacak fuar bu yıl salgın önlemleri nedeniyle online olarak gerçekleştirilecek.
Türkiye'nin önde gelen 33 firmasının yer alacağı fuarda amaç, üniversite öğrencilerini ve iş arayışındaki mezunları alanında uzman kurumlarla bir araya getirirken, onları işin profesyonelleriyle tanıştırmak.
Herkese açık olan fuarda iş yaşamının incelikleri ve merak edilenler konuşulacak. WanTED'de şansını denemek isteyenlerin https://wantedkariyerfuari.com/ adresinden kayıt yaptırmaları zorunludur.
TEDÜ WanTED Kariyer ve İş Fuarı'na katılım gösterecek firmalar
ALTIN EĞİTİM KURUMLARI
ASELSAN
BEŞTEPE KOLEJİ
DENİZBANK
DOĞUŞ OTO
DORÇE PREFABRİK VE İNŞAAT
ERG İNŞAAT
ETİ
ERNST & YOUNG
FNSS
HUAWEİ
ICE
İŞKUR
İZGÖREN AKADEMİ
KARACA
KAREL
KAVAKLIDRE
LC WAİKİKİ
MEDİCANA
MİLSOFT
NESİBE AYDIN EĞİTİM KURUMLARI
OYAK İNŞAAT
OYAK ÇİMENTO BETON KAĞIT
PEPSICO
SEMRIN İK EĞİTİM DANIŞMANLIK
SOCAR
TAB GIDA
TAV HAVALİMANLARI
TURKCELL
TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ
TÜRK SERBEST MİMARLAR DERNEĞİ
YÜCE OKULLARI
ZURICH SIGORTA
Türk Eğitim Derneği Hakkında
Türk Eğitim Derneği, 1928 yılında, Atatürk'ün önderliğinde ve çoğu Cumhuriyetin kurucuları arasında yer alan isimlerin bir araya gelmesiyle kurulmuştur. Başarılı fakat olanakları sınırlı öğrencilere burslar vermeyi, yurt içinde ve dışında yabancı dilde eğitim veren okullar ve yurtlar açmayı, Türk eğitim standartlarını çağdaş seviyeye taşıyacak bilimsel platformlar oluşturmayı, eğitim sisteminin sorunları ve çözümleri konusunda toplumu bilinçlendirmeyi ve Türk eğitim politikasının oluşturulmasına katkıda bulunmayı misyon edinmiş köklü bir sivil toplum kuruluşudur. Türk Eğitim Derneği; üniversitesi, 40 okulu, temsilcilikleri, öğrenci yurtları, düşünce kuruluşu, senfoni orkestrası, okullarının mezun dernekleri ve spor kulüpleri ile faaliyet göstermektedir.
E Haber Ajansı (EHA)