etiketleri arasına HTML kod ekleyebilirsiniz... Güvenliğiniz için eklediğiniz kodlara dikkat ediniz.">etiketleri arasına HTML kod ekleyebilirsiniz... Güvenliğiniz için eklediğiniz kodlara dikkat ediniz.">etiketleri arasına HTML kod ekleyebilirsiniz... Güvenliğiniz için eklediğiniz kodlara dikkat ediniz.">

Evde Kal Osmaniye hareketine ünlülerden destek geldi

Bu video 2234 kere izlenmiş.11 Nisan 2020, Cumartesi

Yeni Nesil Futbol Okulu ve Anadolu Gençlikspor Teknik Sorumlusu Çetin Tekin girişimleriyle sanat, medya ve spor dünyası temsilcileri Osmaniyelilere sağlığınız için evde kalın çağrısında bulundu.

İlk olarak Çin’de görülen tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi ülkemizde de görülen Koronavirüs’le mücadele kapsamında ülke genelinde tanınmış isimler Evde Kal Osmaniye kampanyasına destek verdi.

Editörümüz Resul Özdil tarafından Osmaniye görüntüleriyle harmanlanarak hazırlanan Evde Kal Osmaniye sloganıyla sosyal medyada paylaşılan kısa sürede binlerce kişiye ulaştı.


Evde Kal Kampanyasına Müzisyen Burhan Şeşen, Dünya Gazetesi Baş Yazarı Şeref Oğuz, Cem Tv Haber Daire Başkanı Nilgin Bakkaloğlu, Komediyen Okan Karacan, Ankaragücünden tanıdığı Hürriyet Gücer ile Galatasaraylı esli futbolcu Burak Akdiş mesajlarıyla destek oldu.

İŞTE KAMPANYAYA KATILAN İSİMLER MESAJLARI
Müzisyen Burhan Şeşen “Sevgili Osmaniyeliler, Sağlığınız için evde kalınız. Tek tek ama hep birlikte başaracağız”
Dünya Gazetesi Baş yazarı Şeref Oğuz “Sevgili Osmaniye halkı kendi sağlığın için evde kal evinde kal. Evi keşfet, ne kadar fazla hobin olduğunu fark edecekcin ben öyle yapıyorum. Lütfen evinde kal Osmaniye bu günlerde geçecek yeniden üretime başlayacağız”
Cem Tv Haber Daire Başkanı Nilgin Bakkaloğlu “ Sevgili Osmaniye halkı sağlığınız için sevdikleriniz için evde kal evde tut. Tek tek ama hep birlikte başaracağız evde kal Osmaniye”
Komediyen Okan Karacan “Merhaba sevgili Osmaniyeliler ben Okan Karacan. Şuanda istanbuldayım 15 gündür evimden dışarı çıkmıyorum. Ailemle birlikte evimde kalıyorum, Evimde yaşıyorum. Tiyatro oyunumuzla turneye geldiğimde Osmaniyeyi çok sevmiştim. Çok sıcak kanlı halkı, misafirperver tavırları ve mülki amirleriyle muhteşem bir ilimiz. Gene aynı güzellikleri gene doyasıya yaşabilmek için şuanda evinizde kalmanız gerekiyor. Ve bu duyarlılığa özen özen göstermeniz gerekiyor. Yaşılılara olan saygımız çocuklara olan sevgimiz ve siz sevgili Osmaniyeliler tüm ülkenin genelinde aynı zamanda tüm dünyayı saran bu illetten kurtulmanın en güzle yolunun evde kalkma olduğunu biliyorsunuz. Hepiniz Allah’a emanet olun Allah beterinde saklasın sağlıklı nice güzel günlere”
Ankaragücünden tanıdığı Hürriyet Gücer ile Galatasaraylı esli futbolcu Burak Akdiş’in ortak mesajı ise “Sevgili Osmaniye halkı sağlığınız için evde kalın Tek tek ama hep birlikte başaracağız evde kal Osmaniye” oldu.
Evde Kal Osmaniye kampanyasında ilk görüntülü mesajı Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri başlatılmıştı. Osmaniyespor Taraftarlar Derneği’de hazırladıkları video evde kal Osmaniye kampanyasına destek veren kuruluşlar arasında yer almıştı.

EHA 

Etiketler:   Etiket Eklenmemiş.

Yorumlar0

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 8 = ?

Facebook Yorumları

UA-118264442-5
yazılım: habersistemim