etiketleri arasına HTML kod ekleyebilirsiniz... Güvenliğiniz için eklediğiniz kodlara dikkat ediniz.">etiketleri arasına HTML kod ekleyebilirsiniz... Güvenliğiniz için eklediğiniz kodlara dikkat ediniz.">etiketleri arasına HTML kod ekleyebilirsiniz... Güvenliğiniz için eklediğiniz kodlara dikkat ediniz.">

Osmaniyesporlu Taraftarlar Yaşlıların Hizmetine Talip

Bu video 2235 kere izlenmiş.22 Mart 2020, Pazar

Osmaniyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Berat Özsoy sokağa çıkma yasağı kapsamında bulunan alış veriş ihtiyaçlarının adresine ulaşmak için ekip kurdu.

Başkan Özsoy, İçişleri Bakanlığı 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanlara “Sokağa Çıkma Yasağı” genelgesinin ardından mağduriyet yaşamaması için göreve  hazır oldukların söyledi

Kurulduğu günden bu yana sosyal aktivelerde öncü dernek olduklarını ifade eden  Osmaniyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Berat Özsoy “ Osmaniyespor Taraftarlar Derneği kurulduğumuz günden bugüne soysal aktivelerde etkin olduk çeşitli kesimlerin yanında bulunduk.  Ülkemizde de görülen Koronovirüs tedbirleri kapsamında alınan 65 yaş üstü ve kronik hastalığı bulunan vatandaşlara uygulanan sokağa çıkma yasağından dolayı dernek olarak yanlarındayız her türlü ihtiyaçları için bizi arayabilirler. Elimizden gelen tüm yardımı yapmaya hazırız” dedi.

ESEN “YAŞLILARIN İHTİYACINI KARŞILAMAK ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ”

Osmaniyespor Taraftarlar Derneği Başkan Yardımcısı Bekir ise millet olarak salgını yenebilecek güçte olduklarını ifade ederek “Koronovirüs salgını nedeniyle ülke genelinde bir mağduriyet yaşıyoruz. Biz millet olarak bu yaşanan salgının üzerinden gelecek güce sahibiz.  Uygulanan sokağa çıkma yasağından dolayı  onların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yardımcı olmak öncelikli hedefimiz” şeklinde konuştu.

SÜMBÜL “YAŞLILARIMIZ HİZMETKARIYIZ”

Osmaniyespor Taraftarlar Derneği Trübin Lideri Bayram Sümbül ise genç kardeşlerimizle Kurduğumuz ekiple vatandaşlarımızın yardımına koşmaya hazır olduklarını ifade ederek “Biz Osmaniyespor Taraftarlar Derneği olarak  ülkemizin bulunduğu zor şartlar altında  büyüklerimize yasak gelmesinin ardından  devletimizin verdiği karar doğrultusunda engelli ve 65 yaş üstü, hasta olan ve evden çıkamayacak durumda olan vatandaşlarımızın yardımına koşmaya hazırız. Osmaniyespor Taraftarlar Derneği olarak bize ulaştıkları takdirde bize ulaştıkları takdirde  genç kardeşlerimizle beraber  onların hizmetine kendimizi adamak için varız ve var olmaya devam edeceğiz. İyi Osmaniyespor Taraftarlar Derneğiyiz iyi ki Osmaniyesporluyuz. Tüm büyüklerimize saygılar sevgiler selamlar olsun” dedi.

Osmaniyespor Taraftarlar Derneği sokağa çıkma yasağı  kapsamında bulunan alış veriş ihtiyaçlarının adresine ulaşmak için kurulan ekibe 0533 150 0680 nolu telefondan ulaşabileceği kaydedildi.

EHA - Resul Özdil 

Etiketler:   Etiket Eklenmemiş.

Yorumlar0

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 8 = ?

Facebook Yorumları

UA-118264442-5
yazılım: habersistemim